Al teu servei des de 1961


Situada al centre de Palau-solità i Plegamans, Farmàcia Beatobe porta més de 60 anys donant servei als veïns d’aquest municipi del Vallès Occidental.
Hi trobaràs a un magnífic equip de professionals de la salut amb una llarga experiència, que t’assessoraran en tot el que necessitis i cuidaran del teu benestar.

Una farmàcia fruit d’una llarga tradició familiar

Els inicis de la farmàcia compten del 1961 , quan Nuria Muntada, mare de l’actual propietari i segona generació d’una família de farmacèutics, decideix obrir la que es convertirà en la primera farmàcia del poble i un referent per a la comarca. 

Nuria, ja és filla de farmacèutics. La seva mare, Antonia Pagès Vilar era la titular d’una farmàcia a localitat de Castellfollit de la Roca.

La vocació farmacèutica segueix en dos dels fills de Núria Muntada, en Joaquim i la Núria (†), i és al 1994 quan Joaquim Beatobe, actual titular de la farmàcia, es posa al capdavant i li dona un nou impuls. 

Des de llavors, Farmàcia Beatobe ha estat en constant evolució, innovant la seva oferta amb el clar objectiu de proporcionar el millor servei als seus clients. Així, al 2016, Farmàcia Beatobe es trasllada a la seva actual ubicació. Un modern espai de més de 100m2, on gaudir d’una atenció personalitzada i satisfer qualsevol necessitat en productes de farmàcia i parafarmàcia.

Visita’ns al carrer Anselm Clavé, 1 de Palau-solità i Plegamans